Plàstica, 4 Primària por Rita Noguera Ricardi; Sandra Sevita Fava

Resumen del libro:

Encuadernación: Rústica Colección: Saba Comunidad Autónoma: Comunidad Valenciana Libro del alumno En SM sabem que educar és fer créixer. L’educació, com la saba, nodreix, fa créixer, genera vida i es troba en una renovació constant. Et presentem Saba: un projecte global per a totes les etapes educatives basat en un model sòlid d’educació en valors, en l’eix del qual es troba l’alumne i la millora dels seus resultats a través de l’atenció als diferents ritmes i estils d’aprenentatge. Un projecte que naix des de la vocació de servei i suport al mestre en la seua tasca, i el dota dels recursos idonis per al seu dia a dia. I que és el reflex del nostre compromís amb l’educació a través de la introducció flexible de noves metodologies i tecnologia eficaces per a la millora de la qualitat educativa. Les claus de Saba: Comprendre per a aprendre: Perquè la comprensió és la clau de l’aprenentatge, es desenvolupen diferents mecanismes que ajuden l’alumne a interioritzar i integrar els continguts: contextualització dels continguts, activitats pràctiques i pròximes i aprenentatge basat en l’experiència. Construcció del propi aprenentatge: L’alumne inicia el seu aprenentatge a través d’activitats de caràcter manipulatiu. Atenció als diferents ritmes i estils d’aprenentatge: propostes específiques d’atenció a la diversitat per a cada unitat didàctica. Els materials desenvolupats per a atendre la diversitat dels alumnes i els programes específics que s’hi ofereixen adapten els continguts als diferents nivells i estils d’aprenentatge, i possibiliten així l’educació personalitzada. Recursos específics, propostes de repàs, reforç i ampliació, generador de proves i Sabadigital. Suport al mestre: Recursos pràctics i eficaços que faciliten el treball diari a l’aula. Innovació metodològica: programes d’innovació que es poden integrar d’una manera natural en la dinàmica habitual de l’aula al ritme i l’abast que cada mestre i centre desitgen: Aprenentatge cooperatiu, Aprendre a pensar i Intel·ligències múltiples. Aprendre a ser i a conviure: El projecte Saba dóna un nou impuls a l’educació en valors, i li atorga un paper protagonista. Totes les unitats es conceptualitzen al voltant d’un valor, seguint una programació a través de les diferents etapes

Información complementaria:

  • Título del libro: Plàstica, 4 Primària
  • Autor del libro: Rita Noguera Ricardi; Sandra Sevita Fava
  • Editorial principal: Beatriz Iglesias Ortiz; Jorge Galán Liquete; Leon Da Gusto (il.)
  • Otra información relevante: Fundación Santa María-Ediciones SM
  • Idioma en el que fue escrito: desconocido
  • Número de páginas que contiene: 80
  • Información de ISBN: Sin información del ISBN
  • Fecha en que fue publicado: 5/5/2015

Aquí puedes descargar el libro titulado Plàstica, 4 Primària. Al mismo lo ha escrito el autor Rita Noguera Ricardi; Sandra Sevita Fava.  Para descargar Plàstica, 4 Primària lo único que tienes que hacer es click en “descargar”.

El título se ofrece en distintos formatos, según la preferencia del usuario. Lo más comunes son PDF y EPUB. El idioma de este libro es desconocido. Si vas a leerlo, tienes que saber que cuenta con un total de 80 páginas. Los encargados del desarrollo del libro son los responsable de la editorial Beatriz Iglesias Ortiz; Jorge Galán Liquete; Leon Da Gusto (il.).

Esperamos que disfrutes su lectura y no dejes de comentar y compartir para que más libros lleguen a más personas.

A continuación te dejamos información sobre las descargas.

Última descarga del libro: hace 41 minutos. Total de descargas de este libro: 638. El libro fue leído 1497 veces en el último mes.
Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *