Noves tendències en la direcció de l’empresa familiar por Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció

Resumen del libro:

Les empreses familiars constitueixen la major part de les empreses del nostre país. Són organitzacions diferents d’un altre tipus d’empreses. Algunes característiques diferencials són la preferència pel control de l’empresa, la qual cosa suposa fer el possible per no cedir la presa de decisions a accionistes externs. Aquest fet restringeix l’entrada de capital i a vegades les possibilitats de creixement. En canvi, l’avantatge és que hi ha un fort compromís dels membres de la família cap a l’empresa i el seu coneixement dels negocis. Al final, aquest component intangible pot ser l’element diferenciador. En aquesta monografia dedicada a la gestió de l’empresa familiar es tracten temes rellevants com la creació de l’empresa, la seva organització, el finançament i el cost del deute, el tipus d’accions, el repartiment de dividends, el control, els avantatges diferencials, la internacionalització i la successió i repartiment del patrimoni. Amb això, es pretén contribuir a conèixer millor la realitat de les empreses familiars i com poden aconseguir els seus objectius.

Información complementaria:

  • Título del libro: Noves tendències en la direcció de l’empresa familiar
  • Autor del libro: Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció
  • Editorial principal: Profit Editorial
  • Otra información relevante: información adicional no disponible.
  • Idioma en el que fue escrito: Catalán
  • Número de páginas que contiene: 292
  • Información de ISBN: Sin información del ISBN
  • Fecha en que fue publicado: 5/10/2016

Aquí puedes descargar el libro titulado Noves tendències en la direcció de l’empresa familiar. Al mismo lo ha escrito el autor Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció.  Para descargar Noves tendències en la direcció de l’empresa familiar lo único que tienes que hacer es click en “descargar”.

El título se ofrece en distintos formatos, según la preferencia del usuario. Lo más comunes son PDF y EPUB. El idioma de este libro es Catalán. Si vas a leerlo, tienes que saber que cuenta con un total de 292 páginas. Los encargados del desarrollo del libro son los responsable de la editorial Profit Editorial.

Esperamos que disfrutes su lectura y no dejes de comentar y compartir para que más libros lleguen a más personas.

A continuación te dejamos información sobre las descargas.

Última descarga del libro: hace 15 minutos. Total de descargas de este libro: 731. El libro fue leído 891 veces en el último mes.
Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *