En mi la nit, en tu la llum por Alejandro Llabata Lleonart

Resumen del libro:

Premi Grandalla de Poesia de la XXXIX Nit Literària Andorrana 2016 En mi la nit, en tu la llum és bàsicament un poemari d’amor, que brolla de l’experiència personal de l’autor i que s’alimenta de la tradició literària dels poetes valencians, des d’Ausiàs March fins a Vicent Andrés Estellés, entre altres. Aquest poemari amorós parteix de la dialèctica d’un jo i un tu: Un jo que és la nit, la foscor, la imperfecció. Un tu que és la llum, la claredat, el dia, la perfecció. En aquest poemari, en definitiva, se’ns mostra l’amor en totes les seues dimensions: L’amor de cada dia, l’amor més falaguer, l’amor amant, l’amor passional pels carrers de la gran ciutat a altes hores de la matinada, l’amor dels bells records, l’amor des d’una fotografia de temps passats, l’amor en forma de cançó infantil o l’AMOR com a exaltació, en majúscules. Tots ells són diferents vessants d’un dels sentiments més nobles que habiten dins del cor dels humans i que ens ajuden, dia a dia, a ser millors persones.

Información complementaria:

  • Título del libro: En mi la nit, en tu la llum
  • Autor del libro: Alejandro Llabata Lleonart
  • Editorial principal: Pagès Editors, S.L.
  • Otra información relevante: información adicional no disponible.
  • Idioma en el que fue escrito: Catalán
  • Número de páginas que contiene: 112
  • Información de ISBN: Sin información del ISBN
  • Fecha en que fue publicado: 6/29/2017

Aquí puedes descargar el libro titulado En mi la nit, en tu la llum. Al mismo lo ha escrito el autor Alejandro Llabata Lleonart.  Para descargar En mi la nit, en tu la llum lo único que tienes que hacer es click en “descargar”.

El título se ofrece en distintos formatos, según la preferencia del usuario. Lo más comunes son PDF y EPUB. El idioma de este libro es Catalán. Si vas a leerlo, tienes que saber que cuenta con un total de 112 páginas. Los encargados del desarrollo del libro son los responsable de la editorial Pagès Editors, S.L..

Esperamos que disfrutes su lectura y no dejes de comentar y compartir para que más libros lleguen a más personas.

A continuación te dejamos información sobre las descargas.

Última descarga del libro: hace 22 minutos. Total de descargas de este libro: 1287. El libro fue leído 1119 veces en el último mes.
Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *