Del sentiment tràgic de la vida por Miguel de Unamuno

Resumen del libro:

El llibre Del sentiment tràgic de la vida en els homes i en els pobles és una de les obres grans de Miguel de Unamuno, pensada i escrita, com diu ell mateix, «amb tot el cos i tota l’ànima, amb la sang, amb el moll dels ossos, amb el cor, amb els pulmons, amb el ventre, amb la vida». L’obra tracta de l’únic problema seriós de l’existència humana -de l’home de carn i ossos- com a camp de batalla on lluiten, tràgicament, l’ànsia d’immortalitat amb la caducitat d’un ésser temporal en el qual l’ànima habita. Fruit d’una sèrie d’assaigs publicats en fulletons des de 1911, el llibre no és un tractat rigorosament sistemàtic, però té una rigorosa lògica interna, tot i les digressions i acumulacions de citacions, que no són tant per a donar suport a les seves pròpies idees com testimonis de l’única preocupació que l’inquieta. D’aquesta obra, que és una recerca angoixosa de la fe, amb una gran pregonesa de pensament, influenciat per Kierkegaard, s’ha pogut dir que «és en la vida-per-a-la-mort on viu-per-a-la-mort l’anhel d’immortalitat, l’ànsia de Déu».

Información complementaria:

  • Título del libro: Del sentiment tràgic de la vida
  • Autor del libro: Miguel de Unamuno
  • Editorial principal: Xavier Vilaró Palomera (tr.)
  • Otra información relevante: Editorial Pòrtic
  • Idioma en el que fue escrito: desconocido
  • Número de páginas que contiene: 376
  • Información de ISBN: Sin información del ISBN
  • Fecha en que fue publicado: 6/13/2012

Aquí puedes descargar el libro titulado Del sentiment tràgic de la vida. Al mismo lo ha escrito el autor Miguel de Unamuno.  Para descargar Del sentiment tràgic de la vida lo único que tienes que hacer es click en “descargar”.

El título se ofrece en distintos formatos, según la preferencia del usuario. Lo más comunes son PDF y EPUB. El idioma de este libro es desconocido. Si vas a leerlo, tienes que saber que cuenta con un total de 376 páginas. Los encargados del desarrollo del libro son los responsable de la editorial Xavier Vilaró Palomera (tr.).

Esperamos que disfrutes su lectura y no dejes de comentar y compartir para que más libros lleguen a más personas.

A continuación te dejamos información sobre las descargas.

Última descarga del libro: hace 54 minutos. Total de descargas de este libro: 1428. El libro fue leído 1264 veces en el último mes.
Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *